Kindercoach

Kinder(yoga)coach en Kinderspiegelcoach 

 

  • jezelf zijn, omgaan met veel prikkels
  • zelfvertrouwen en innerlijke kracht vergroten.
  • de zon weer laten schijnen, waar word jij blij van, een vrolijke positieve les
  • alles is liefde, een betere band in het gezin, complimenten geven, liefde voor elkaar ipv ruzie of pesten.
  • je uiten, omgaan met onrecht en onbegrip, boosheid of verdriet uiten en omgaan met het missen. Of voor jezelf leren opkomen.
  • Mindfulness: balansoefeningen, braingym, rust in je hoofd.

Wat levert het op:
~Een rustig ochtendritueel: relaxed naar school
~Je kunt je beter concentreren in de klas en bij huiswerk maken
~Fijn kunnen spelen met andere kinderen
~Meer harmonie, plezier en rust in huis. Een betere band met elkaar.
~Veel minder boze buien of zorgen. Je gaat veel positiever denken.
~Rust in je hoofd en lijf. Veel minder spanning.
~Je kunt weer naar verjaardagen met het gezin
~Je gaat ontspannen en veel beter slapen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Coachtraject op maat voor gevoelige kinderen die veel ouder lijken.

Dit jaar heb ik al zoveel vragen gehad van moeders die vastlopen met hun kind omdat hij of zij zo wijs is. Ik voel dat dit het moment is om er wat mee te doen. Ik start met een coachtraject op maat. Van 3 maanden tot een jaar of langer. We vullen het met elkaar in en bekijken wat het beste past.

“Mijn kind is zo wijs, hij/zij gaat altijd in discussie en weet alles beter. Hij/Zij bepaalt thuis graag wat er gebeurt en neemt heel veel ruimte in. Het vreet energie en ik word er zo moe van. Met mijn andere kind gaat het veel makkelijker. Die luistert tenminste en doet alles wat ik zeg. Ik voel me machteloos en weet het niet meer”. Exact ditzelfde verhaal vertellen al deze moeders aan mij.

Op mijn 23e ging ik naar een psycholoog, maar daar had ik niks aan. Die voelde niet wat ik voelde, had een jongere ziel en zat teveel in haar hoofd. Op mijn 25e heb ik voor het eerst iemand ontmoet, die mij echt begreep. Ik zat helemaal vast en de energie stroomde niet meer. Ik kon niet mezelf zijn, ik was al 3 keer bijna overspannen en had veel verdriet. Zij hielp mij de energie weer te laten stromen en weer lekker in mijn vel te zitten. Ik leerde oefeningen en kon mijn verhaal kwijt. Daarna heb ik veel meer mensen ontmoet die mij zo hebben geholpen en die mij echt begrijpen. Bij een lezing over oude zielen vorig jaar wist ik het zeker:  Ik ben hier om kinderen te helpen met een oudere ziel. En uiteraard ook voor hun ouders, zodat er een betere verbinding ontstaat en meer begrip thuis en op school.

Wat hebben deze kinderen nodig
Ik had het volgende al veel eerder nodig als kind:
-Een lieve, hoogsensitieve coach die mij aanvoelt en echt begrijpt.
-Iemand waar ik blij vandaan kom en graag weer naartoe ga.
-Leren voor mezelf op te komen
-Oefeningen om met alle prikkels en onbegrip van de omgeving om te gaan
-Zelfvertrouwen ontwikkelen
-Tips en info voor mijn ouders. Dat zij beter voelen wat ik voel.
-Tips die ik thuis en op school kan gebruiken
-Een goede verbinding tussen ouders en kind
-Liefde, plezier en rust, vooral in mijn hoofd.

Aanvoelen
Het is ongelofelijk hoe het werkt, maar kinderen met een oudere ziel voelen dat ik hun echt begrijp. Kinderen die mij niet kennen geven mij spontaan een knuffel op school of staren me lang aan bij de kassa. Ik herken hun meteen aan de grote ogen en uitstraling. Als ze een keer bij mij zijn geweest vragen ze vrij snel wanneer ze weer terug mogen komen. Ze vertellen alles uit zichzelf waar zij mee zitten. Soms al op straat. Mijn kind heeft een oude, wijze ziel, dus ik begrijp de ouders ook.

Oplossing
Daarom heb ik besloten dat ik vanaf nu een traject op maat aanbied aan alle ouders en kinderen die zich hierin herkennen. Met elkaar bekijken we waar iedereen behoefte aan heeft, hoe we dit invullen en hoe lang.  Bv een keer per week, om de week of een keer per maand. Samen met jouw kind, het kind apart of een combi. Dat kan 3 maanden zijn tot een jaar of zelfs langer als het kind dat nodig heeft, omdat er altijd wel wat gebeurt in je leven waar je een coach bij kunt gebruiken. Alles is mogelijk. Financieel gezien komen we er ook uit. Er is overal een oplossing voor. Ik werk ook met dienstenruil. Het resultaat voor jullie gezin is: een goede band want je voelt echt wat jouw kind voelt en andersom, veel meer begrip voor elkaar en rust op alle vlakken. Op een leuke, luchtige en liefdevolle manier.

Herken jij jullie gezin? Meld je aan of mail naar info@dolfijnjezelfzijn.nl als jullie hier aan toe zijn!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wat is een Spiegelopstelling

Bij het spiegelen gaan we ervanuit dat de wereld om jou heen een spiegel is van wat er binnen in jou onbewust afspeelt. Ben je zwanger? Dan zie je alleen nog maar moeders met kinderwagens lopen. Wil je een nieuwe Volvo of Audi? Dan zie je deze auto’s steeds voor je rijden. Ben jij van binnen boos? Dan zie je sneller boosheid om je heen. Door in de spiegel te kijken, te voelen en te ervaren wat er in jouw onderbewustzijn zit, kan je dit herstellen.  De wereld om jou heen gaat er veel mooier en liefdevoller uitzien. Je stapt in de energie van jezelf en van de ander. Je voelt daarna veel meer liefde en ziet alles veel positiever.

Wat jou het meeste irriteert aan de ander en wat jou echt raakt in je lijf, is iets waar jij zelf nog naar mag kijken. Bv bij een te druk kind of dat teveel ruimte in neemt. Een kind is een grote diepere spiegel. Als jij je bewust bent waar het vandaan komt, verandert het gedrag van het kind. Ik heb hier verrassende resultaten mee bereikt.

We kijken naar het Zijn (moeder), het Voelen (innerlijke vrouw), het Denken (vader) en de Daadkracht (innerlijke man). Daarna maken we alles compleet op de juiste plek zodat je je veel beter voelt en jouw omgeving dus ook anders op jou reageert. Met meer liefde.

22339657_1604193102935834_6772122257455196933_o

Een kind van gescheiden ouders dat leeft in 2 werelden kan zo beter in zijn/haar kracht staan en kan daardoor ook de situatie weer beter aan.

Een fijngevoelig en wijs kind dat last heeft van pesten of drukte en veel prikkels in de klas zit daarna beter in zijn vel en heeft de juiste tools in handen.

Ouders die het even niet meer weten en zich machteloos voelen over de situatie met hun kind, zagen hierna alles weer helder en gingen met een rustig hoofd en goed gevoel weer stralend naar huis.

Ik coach en begeleid gevoelige kinderen. Van top tot teen komt alles aan bod. Emoties, organen, energie etc. Kinderen hebben veel prikkels te verwerken in volle klassen of door een druk leven. Maar ook door snelle beelden op tv of de I-pad. Zij krijgen oefeningen en tips van de kindercoach voor meer kracht, zelfvertrouwen, tegen faalangst en voor meer ontspanning. Want een gespannen kind neemt minder op in het hoofd en kan zich moeilijk concentreren. Ouders mogen er na overleg met kind en kindercoach bij zijn.

De kindercoach werkt thuis of op locatie. De training is een vorm van speltherapie, gedachtekracht, mindfulness, creativiteit, ontspanning en beweging.

praatstok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De coaching of training is mogelijk op het strand van Scheveningen , Wassenaar , Noordwijk , in Berkel en Rodenrijs , Rotterdam , Den Haag of Leidschendam en omgeving.

Interesse? Meld je aan op de homepage of bel of app naar 06-41420085.

Es Vedra Cala d'Hort Ibiza Spain

Je ontdekt meer over een kind door een uur met hem te spelen dan een jaar met hem te praten! -PLATO-