Reacties

Reactie Birgit, moeder van een aanstormende, leuke, puberende levensgenieter:
“Ik heb bij Nienke een coachsessie gedaan alleen, om mijn relatie met mijn oudste dochter te verbeteren. Ik heb (als HSP-er) altijd wat moeite gehad met haar sterke wil en drukte.  Terwijl ik ook haar mooiheid en enorme kracht zag als echte levensgenieter. Ze is intussen puber en om haar beter te kunnen ondersteunen in deze turbulente tijd ben ik bij Nienke terecht gekomen. Eerst had ik ook nog wat weerstand, maar zoals Nienke het mooi verwoorde:” Het is niet jouw schuld, maar de oplossing ligt wel in jou. De spiegelmethode geeft heel goed weer waar de knelpunten zitten en de oplossingen liggen. Het was heel bijzonder om de energie van mijzelf en die van mijn dochter te ervaren via de spiegelmethode en hoe snel en gemakkelijk het uiteindelijk was. De methodes die Nienke hanteert zijn praktisch, diepgaand en verhelderend. Bedankt Nienke voor je liefdevolle, open en spiegelende benadering. Ik heb nu veel meer begrip voor mijn dochter, kan haar beter ondersteunen in wat zij nodig heeft en ben zelf veel relaxter. Daardoor is onze relatie al verbeterd”.

Reactie Ingeborg, moeder van Kick: “Ik kwam binnen en voelde me meteen op mijn gemak, zowiezo had ik gevoelsmatig het gevoel dat ik bij jou moest zijn. Je hebt alle rust en kennis wanneer je bezig bent met je werk. Ik kon ook echt merken dat je door ervaring wijzer bent geworden. En ook in de laatste sessie met mijn zoontje wist je de juiste snaar te raken. Je stelt jezelf ook kwetsbaar op door je klanten thuis te ontvangen. Het voelt ontspannen, en luchtig aan bij binnenkomst. En heerlijk licht! Ik heb er meteen wat aan gehad en veel van geleerd”.

Reactie Debby (moeder van Joany): Dit is precies wat wij nodig hadden binnen ons gezin. Er is veel meer luchtigheid, rust en plezier in huis. Mijn dochter zit ook weer helemaal lekker in haar vel en hoeft geen medicijnen meer. Verbeter de band op het strand was heerlijk en relaxed.

Reactie Joany (9): Ik vond het heel leuk op het strand, samen met mijn moeder. Ik ben zo blij en iedereen is weer blij met mij. Er is niks meer aan de hand en ik word ook niet meer gepest.

Reactie Mandy en dochter Robine: “Wij hebben hier heel veel aan gehad!”

Reactie Annemieke en Lieke: “Als een soort vlinder kom jij in ons leven voorbij en maakt het steeds wat lichter. De ontspanningsoefeningen zijn ook heel fijn en we vonden het heel leuk”.

Reactie moeders die anoniem willen blijven: “Wat is dat spiegelen met een opstelling verrassend. Ik voel me binnen een uur totaal anders. Het voelt zo goed. Heel bijzonder”.

Reactie Mireille, op de training voor ouders “Jezelf zijn en bij Jezelf blijven, grenzen aangeven en in je kracht staan”:
Ik ging naar de training om “nee”  te leren zeggen, maar kwam elke keer weer enthousiast thuis met nieuwe dingen die ik heb geleerd. Yoga oefeningen, mediteren, positief denken. Het is een onwijs leerzaam proces waar Nienke je in meeneemt. Ze leert je ontspannen, op een positieve manier naar jezelf kijken en zorgt ervoor dat je voor jezelf op kan komen zonder je schuldig te voelen! En dat is denk ik wel het kostbaarste van deze bijzondere trainingen. Daarnaast geeft ze adviezen waar je écht wat aan hebt en aan het einde van de avond mag je een engelen kaart trekken…. wat ik persoonlijk erg bijzonder vond. Na drie avonden ben ik positiever, dankbaarder, geniet ik meer van kleine dingen en slaap ik beter! Ik ben fan en raad dit iedereen aan!

Reactie kinderen op kinderyoga en Kindercoaching Ik voel me Dol-fijn:

“Dit wil ik elke dag wel doen, kinderyoga!” (Anouk)

“Ik ben erg blij met deze training voor mijn zoon. Hier was ik heel lang naar op zoek. Hij is vrolijker en kan zich beter uiten. Hij begrijpt zijn eigen gedrag ook beter en weet nu hoe hij meer rust in zijn hoofd kan krijgen. Hij heeft er veel baat bij omdat hij 100% zichzelf mag zijn bij jullie. Dat heeft hij nodig.” (moeder Mick, Burnadette)

“Deze training is heel goed voor mij. Ik vind het heel leuk. Jullie zijn de liefste juffen die ik ken”. (Mick)

“Ik heb geleerd niet overal bang voor te zijn. Ik vond heel veel leuk!” (Casper)

”Ik zie Casper meer stralen! Ik heb vooral veel gehad aan jullie luisterend oor. De ervaringen van andere ouders en de herkenning vond ik fijn” (moeder Casper)

“Ik vond het erg leuk om te doen. Ik ben fan van de massages. ‘Ik wil het, ik kan het, ik doe het’ gebruik ik regelmatig” (Boris)

”Ik ben blij dat Boris de cursus heeft gedaan en heb het gevoel dat hij er ‘sterker’ en wijzer van is geworden.” (moeder Boris)