Tarieven

Wat kost het

DIt is zo waardevol. Hier heb je de rest van je leven wat aan. Als het klikt en jullie willen graag meedoen, dan gelden deze tarieven:

COACHING KINDEREN MET EEN OUDE ZIEL
Het kost 85 euro per keer. Gemiddeld is 3 keer afspreken voldoende.

VOOR SCHOLEN GELDEN TARIEVEN OP MAAT
Arrangementen mogelijk via Samenwerkingsverband, Stichting, of Zware Zorg.

KINDERCOACH(KOOK)TRAJECT voor gevoelige en wijze kinderen die vastlopen

Zelf vond ik het vroeger erg fijn dat iemand mij een paar maanden op weg hielp en er voor mij was. Ik ben er nu ook voor kinderen. Je kunt kiezen voor een traject met of zonder koken erbij. Koken en coachen is om de week of 1 keer per maand. Dat bepalen we in overleg. Het wordt een traject op maat. Dit geeft gegarandeerd rust en meer plezier in jullie gezin. Ouders mogen ook een keer meekomen. Je krijgt altijd handige tips voor thuis en op school mee.

Een voorstel op maat voor een aantal maanden of half jaar.
3 Sterren *** ongeveer 3 maanden kook- en coachsessies . Whatsapp contact voor vragen
4 Sterren **** ongeveer 4 maanden afspraken en met Skype en Whatsapp ook savonds
5 Sterren ***** ongeveer 6 maanden. Kook- en coachsessies. Altijd bereikbaar voor vragen live, Skype en Whatsapp voor het hele gezin. Ouders en een broer of zus mogen ook een keer meedoen voor een betere band.

Kosten tussen de 250 euro en 850 euro. Inclusief waardevolle en effectieve coachsessies, eten, drinken, materialen, Skype en Whatsapp bij dringende vragen tussendoor. Je mag in termijnen betalen. Bel of mail mij voor meer info: Nienke 06-41420085.


Wat spiegelt jouw kind, omgeving of klas?
Je kind beter begrijpen en voelen wat hij nodig heeft. Spiegelen met een familie-opstelling. Wat spiegelt jouw kind van jou? Of de kinderen in de klas? Of jouw vader, moeder of (ex-) man? Hoe staat iedereen weer in zijn kracht? Door een spiegelopstelling voel je echt wat er nodig is om weer lekker in je vel te zitten. Een keer geeft al een groot effect en kost  97,00 euro per keer voor 1,5 uur inclusief drinken en wat lekkers.

VERBETER DE BAND OP HET STRAND
Voor moeder of vader en kind samen. Hele dag 275 euro inclusief eten, drinken en lunch. Van 10.30 uur tot 16.30 uur. Halve dag 147 euro inclusief eten en drinken.

Verdieping Spiegelen en Systemisch werk voor iedereen die met kinderen werkt
Een verdiepingsochtend of avond voor iedereen die met kinderen werkt. Je krijgt uitleg over een nieuwe, unieke werkvorm met een groot effect. Daarnaast krijgt iemand uit de groep zelf een Spiegelopstelling. Van 10:00 uur tot 12:30 uur. Het kan ook op een maandagmiddag of avond of dinsdagmiddag of avond. Kosten 50 euro per persoon. Ik kom naar jullie toe. Bel of mail voor een afspraak: 06-41420085 of info@dolfijnjezelfzijn.nl

Betalingsregeling of dienstenruil is bespreekbaar!

DE BESTE KEUZE MAKEN VOOR JOUW KIND
Kiezen met hulp van spiegelen. Je gaat echt voelen wat de beste keus is. Denk aan een school, een hulpverlener of wat anders. Kosten 55 euro.

Wat levert het op? Voor iedereen meer liefde, plezier en rust. Hier heb je de rest van je leven wat aan!

Es Vedra Cala d'Hort Ibiza Spain

ROTSVAST STAAN