Tarieven

Wat kost het

DIt is zo waardevol. Hier heb je de rest van je leven wat aan. Als het klikt en jullie willen graag meedoen, dan gelden deze tarieven:

COACHING KINDEREN EN OUDERS
Keuze: ZILVER 3 afspraken. Een voor ouder en kind samen. Een afspraak voor de moeder apart. Een afspraak voor het kind apart of met de andere ouder erbij. Het duurt 1,5 uur inclusief drinken en wat lekkers en materialen. Kosten 333 euro. In termijnen betalen is mogelijk.

Keuze: GOUD 6 afspraken. Twee voor ouder en kind samen, twee voor het kind apart en twee voor de ouders apart of samen. Kosten 600 euro. In termijnen betalen is mogelijk.

COACHING LEERKRACHT EN KIND VOOR RUST IN DE KLAS
Een “lastig” kind beter begrijpen en voelen wat hij nodig heeft. Spiegelen met een soort familie-opstelling. Wat spiegelt een kind van jou? Hoe sta je weer in je kracht voor de klas? Hoe wordt het kind weer rustig? Door een spiegelopstelling voel je echt wat er nodig is om weer lekker in je vel te zitten. Een keer geeft al een groot effect op jou en het kind. Bel of mail voor meer info en over kosten.

BAKPRET: Vrolijk en lekker in je vel door coaching in de keuken.
3 sterren: 333 euro, 3 afspraken
4 sterren: 444 euro, 4 afspraken

VERBETER DE BAND OP HET STRAND
Voor moeder of vader en kind samen. Hele dag 275 euro inclusief eten, drinken en lunch. Van 10.30 uur tot 16.30 uur. Halve dag 147 euro inclusief eten en drinken.

Betalingsregeling of dienstenruil is bespreekbaar!

Wat levert het op? Voor iedereen meer liefde, plezier en rust. Hier heb je de rest van je leven wat aan!

Es Vedra Cala d'Hort Ibiza Spain

ROTSVAST STAAN