Wat doen wij?

Wat kan je allemaal doen bij Dol-fijn?

~ BAKPRET:  Vrolijk en lekker in je vel door coaching in de keuken. Veel kinderen zijn gek op zelfbedachte soepjes maken, dingen mengen en in deeg kneden. Daar worden ze rustig van. Zo mengen zij alle indrukken van de dag door elkaar om het beter te verwerken.

~KIND ALS SPIEGEL Ik ben Kinderspiegelcoach en laat zien wat kinderen onbewust spiegelen van het innerlijk kind van de ouders. Het ligt niet aan jou maar de oplossing zit wel grotendeels in jou. Met een opstelling merk je meteen effect in het hele gezin.

 ~RUST IN DE KLAS: voor een leerkracht kan een kind dat veel aandacht vraagt en slecht luistert lastig zijn. Moeilijke kinderen hebben het moeilijk. Daarnaast spiegelen zij ook vaak hoe jij je van binnen voelt en wat je mag loslaten om je beter te voelen. Hier zit de oplossing voor meer harmonie in het lokaal. Daarnaast geef ik nog leuke ontspanningsoefeningen mee voor de klas. Hierdoor wordt het lesgeven supersnel weer leuk.

~VERBETER DE BAND OP HET STRAND of binnen in een strandsfeer. Hechting, verbinden en een goede familieband zijn belangrijk voor een fijn leven. Toch botst het vaak tussen ouder en kind. Na 1 dag op het strand is de band hersteld.

wp_20151004_002

 

 

 

 

 

 Je ontdekt meer over een kind door een uur met hem te spelen dan een jaar met hem te praten! -PLATO-

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

We werken samen aan de volgende dingen:

  • goed aarden, afschermen tegen prikkels, stevig, rotsvast staan.
  • zelfvertrouwen vergroten, oefeningen als je buikpijn hebt, buikademhaling.
  • de zon weer laten schijnen, vrolijk met positiviteit, humor en muziek.
  • leven vanuit je hart, complimenten geven, liefde voor elkaar ipv ruzie.
  • je uiten, als je zegt wat je wilt kan de ander je helpen, boosheid of verdriet uiten komt ook naar voren
  • wensen uitspreken, balansoefeningen, braingym, rust in je hoofd.
  • creatieve tools maken voor thuis.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Reacties van ouders en kinderen: “Wat is dit verrassend”. “Wat magisch”. “Bizar hoe dit werkt met deze opstelling erbij”. “Wat een bevrijding”. “Ik voel me nu helemaal goed en compleet en dat in zo’n korte tijd. Wow!” Volgens de kinderen die dit hebben ervaren zou iedereen dit moeten doen want het is zo fijn. Lichamelijke klachten kunnen ook verdwijnen.

 

Kindercoach fijngevoelige kinderen die vastlopen

Mijn doelgroep bestaat uit kinderen die vastlopen op school, en/of thuis. Ze zijn wijs en voelen veel aan. De ouders zijn bereid mee te werken en willen zelf ook voelen wat hun kind nodig heeft. Meestal zijn deze kinderen snel overprikkeld en zijn medicijnen helemaal niet nodig en klopt het stempel (ADHD, ADD etc) niet. Wat dan wel? Daar heb ik een handleiding en bijzondere coachvorm voor.

Kinderen zijn een spiegel voor ouders. Zij voelen jou onbewust aan. Op precies dezelfde leeftijd als jij had, kunnen zij dezelfde klachten krijgen of klachten door een onverwerkt trauma van jou van die leeftijd. Lichaam en geest werken samen.  Dus als we daarnaar kijken en een spiegelopstelling doen op de grond bereik je zo’n groot positief effect. Met weinig moeite. Wij halen met elkaar, dus samen met jou het beste in jouw kind naar boven. Hij/zij leert ook om te gaan met veel prikkels en lekker in zijn vel te zitten. Lees hier meer over het spiegelen.

 

VERBETER DE BAND OP HET STRAND

anouknienkeformentera

Ik heb een supergaaf programma gemaakt voor ouders die de band met een van hun kinderen willen verbeteren. Gaat de aandacht meestal naar de jongste? Wil jij beter contact met jouw oudste of middelste kind? Of neemt jouw kind juist veel ruimte in binnen het gezin en wil je daar iets mee?

Mijn nieuwe coachvorm met yoga, meditatie, spiegelen en systemisch werk heeft al effect na 1 dag! We doen ook iets creatiefs en jullie leren ontspannen en elkaar masseren zodat je ‘s avonds beter slaapt. Op het strand in bv Scheveningen of Noordwijk en met slecht weer in een binnen-strandsfeer. Dit is zo waardevol, want je hebt er de rest van het jaar wat aan.

Denk jij JA, dat wil ik samen met mijn zoon of dochter?! Meld je dan snel aan.
Kosten: 297 euro inclusief eten, drinken en lunch voor een hele dag. Een ochtend of middag kost 147 euro. I