Wat doen wij?

Wat kan je allemaal doen bij Dol-fijn?

 ~ DOL-FIJNE(N)TRAINING voor wijze fijngevoelige kinderen met een oude ziel.

~Coachen van kinderen met een oude ziel. Samen bepalen we de werkvorm die bij jouw kind past.

~KINDERYOGACOACH voor hoogsensitieve, introverte of drukke kinderen die vastlopen. 

~VERBETER DE BAND OP HET STRAND of binnen in een strandsfeer. Hechting, verbinden en een goede familieband zijn belangrijk voor een fijn leven. Toch botst het vaak tussen ouder en kind. Na 1 dag op het strand is de band hersteld.

~VERDIEPINGSOCHTEND voor iedereen die met kinderen werkt. In een dagdeel leer je alles over mijn bijzondere werkvorm: spiegelen, ontspannen en systemisch werk.

~KIND ALS SPIEGEL Ik ben Kinderspiegelcoach en laat zien wat kinderen onbewust spiegelen van het innerlijk kind van de ouders.

 

wp_20151004_002

 

 

 

 

 

 Je ontdekt meer over een kind door een uur met hem te spelen dan een jaar met hem te praten! -PLATO-

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bij Dol-fijn werken we oa samen aan de volgende dingen:

  • goed aarden, afschermen tegen prikkels, stevig, rotsvast staan.
  • zelfvertrouwen vergroten, oefeningen als je buikpijn hebt, buikademhaling.
  • de zon weer laten schijnen, vrolijk met positiviteit, humor en muziek.
  • leven vanuit je hart, complimenten geven, liefde voor elkaar ipv ruzie.
  • je uiten, als je zegt wat je wilt kan de ander je helpen, boosheid of verdriet uiten komt ook naar voren
  • wensen uitspreken, balansoefeningen, braingym, rust in je hoofd.
  • creatieve tools maken voor thuis.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Reacties van ouders en kinderen: “Wat is dit verrassend”. “Wat magisch”. “Bizar hoe dit werkt met deze opstelling erbij”. “Wat een bevrijding”. “Ik voel me nu helemaal goed en compleet en dat in zo’n korte tijd. Wow!” Volgens de kinderen die dit hebben ervaren zou iedereen dit moeten doen want het is zo fijn. Lichamelijke klachten kunnen ook verdwijnen.

 

Kindercoach fijngevoelige kinderen die vastlopen

Mijn doelgroep bestaat uit kinderen die vastlopen op school, en/of thuis. Ze zijn wijs en voelen veel aan. De ouders zijn bereid mee te werken en willen zelf ook voelen wat hun kind nodig heeft. Meestal zijn deze kinderen snel overprikkeld en zijn medicijnen helemaal niet nodig en klopt het stempel (ADHD, ADD etc) niet. Wat dan wel? Daar heb ik een handleiding en bijzondere coachvorm voor.

Kinderen zijn een spiegel voor ouders. Zij voelen jou onbewust aan. Op precies dezelfde leeftijd als jij had, kunnen zij dezelfde klachten krijgen of klachten door een onverwerkt trauma van jou van die leeftijd. Lichaam en geest werken samen.  Dus als we daarnaar kijken en een spiegelopstelling doen op de grond bereik je zo’n groot positief effect. Met weinig moeite. Wij halen met elkaar, dus samen met jou het beste in jouw kind naar boven. Hij/zij leert ook om te gaan met veel prikkels en lekker in zijn vel te zitten. Lees hier meer over het spiegelen.