Wie zijn wij?

Je hebt een gave om met kinderen te werken. Het is jouw missie om fijngevoelige kinderen die het moeilijk hebben weer te laten stralen op hun weg naar de toekomst. Deze boodschap kreeg ik een tijd geleden via allerlei kanalen te horen. Sinds ik moeder ben geworden werd het steeds duidelijker. Daarvoor was ik jaren Communicatieadviseur en gaf ik daarnaast kinderyogales. Maar inmiddels valt alles op zijn plek. Ik heb mij laten omscholen en heb ook ervaring bij Jeugdbescherming opgedaan. Ik zie wat er echt speelt en wat een gezin nodig heeft. Ik heb een oude ziel, heb veel kennis en voel veel aan. Kinderen weten en voelen het. Ouders die alles al hebben geprobeerd, zoals een psycholoog of kinderfysio komen bij mij en binnen no time verdwijnen vrijwel alle problemen als sneeuw voor de zon. Pesten, driftbuien of te veel ruzie, maar ook kindermishandeling stopt.

Ik geloof erin dat lichaam en geest samenwerken en alles is energie, zoals Einstein al zei. Een kind spiegelt vaak onbewust de ouders.  Samen met de ouders help ik zelfs kinderen van hun medicijnen af of te voorkomen dat ze aan de medicatie moeten. Dat is zo gaaf! Ik heb zoveel geleerd en dat wil ik graag delen. Over Spiegelen, Systemisch werk en Mindfulness. Maar ook yoga, meditatie en de Wet van Aantrekkingskracht. Mijn intuïtie is sterk ontwikkeld, ik voel veel aan en ik volg mijn hart. Mijn coachvorm werkt supersnel en je hoeft niet veel te praten. Je voelt en beleeft het. Na 3 afspraken is er al veel verbetering.

Ik ben Nienke Postma, de oudste uit een doktersgezin van 3 meiden. Vroeger voelde ik mij niet altijd begrepen en kon ik niet altijd mezelf zijn in het dorp. Daarom ben ik op mijn 18e naar Rotterdam verhuisd, waar ik 22 jaar heb gewoond. Inmiddels woon ik met Anouk sinds mijn scheiding in Berkel en Rodenrijs, een bijzonder fijne plek dichter bij het strand, richting Den Haag. Als ik toen wist wat ik nu weet had ik een makkelijkere jeugd gehad. Inmiddels ben ik mezelf en ben er blij mee. Ik ben een creatieve Kindercoach, en Spiegelcoach voor ouders en kinderen. Lees hier meer.

Wil je als gezin ook meer liefde, plezier en rust? Dol-fijn jezelf zijn? Ik ontmoet jullie graag!

Liefs,

Nienke

Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf! 

18b6o983uss2gbk5auzrw9jvlr2bwmo52buffyuoj6netmhuuc