Wie zijn wij?

Je hebt een gave om met kinderen te werken. Het is jouw missie om kinderen met een oude ziel, die het moeilijk hebben weer te laten stralen op hun weg naar de toekomst. Deze boodschap kreeg ik een tijd geleden via allerlei kanalen te horen. Sinds ik moeder ben geworden werd het steeds duidelijker. Daarvoor was ik jaren Communicatieadviseur en gaf ik kinderyogales. Maar inmiddels valt alles op zijn plek. Ik heb mij laten omscholen en heb ervaring bij Jeugdbescherming opgedaan.

Ik zie wat er echt speelt bij een kind en wat een gezin nodig heeft. Ik heb een oude ziel, ben hoogsensitief en heb veel kennis en vaardigheden. Mijn intuitie is sterk ontwikkeld en ik voel veel aan door mijn krachtige energie. Kinderen weten en voelen het als ze mij zien. Ouders die alles al hebben geprobeerd, zoals een psycholoog of kinderfysio komen bij mij en binnen no time verdwijnen vrijwel alle problemen als sneeuw voor de zon. Pesten, driftbuien of te veel ruzie, maar ook mishandeling stopt. Ik geloof erin dat lichaam en geest samenwerken en alles is energie. Maar kinderen zijn ook de grootste spiegel voor volwassenen. Hierdoor werkt mijn coachvorm heel snel en hoef je niet veel te praten. Het is iedere keer weer bijzonder!

Ik ben Nienke Postma, de oudste uit een doktersgezin van drie meiden. Vroeger voelde ik mij niet altijd begrepen en kon ik niet altijd mezelf zijn in het dorp. Daarom ben ik op mijn 18e naar Rotterdam verhuisd, waar ik 22 jaar heb gewoond. Inmiddels woon ik met mijn dochter Anouk sinds mijn scheiding in Berkel en Rodenrijs. Als ik toen wist wat ik nu weet had ik een makkelijkere jeugd gehad. Daarom gun ik ieder kind een coach. Inmiddels ben ik mezelf en ben er blij mee. Ik ben een creatieve Kindercoach en Spiegelcoach voor ouders en kinderen. Lees hier meer.

Wil je als gezin meer liefde, plezier en rust? Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben er voor jullie en ik ontmoet jullie graag!

Liefs,

Nienke

Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf! 

18b6o983uss2gbk5auzrw9jvlr2bwmo52buffyuoj6netmhuuc