Hoe voelde jij je op dezelfde leeftijd als jouw kind?

 

Een lieve, betrokken en moedige moeder kwam laatst bij mij langs om samen naar haar dochter te kijken. Ik heb nog nooit zo’n bijzondere spiegelsessie meegemaakt. Het wordt steeds leuker en mooier en effectiever na al die jaren. Eerst stelde ik een aantal vragen. Ze vertelde dat haar dochter steeds zo kwaad werd op haar, helemaal doordraaide en bang werd als haar ouders een nachtje weg gingen en niet meer naar school wilde.

Door de werkwijze daarna vielen meteen kwartjes over haar eigen kindertijd en hoe zij zich voelde richting haar ouders toen ze gingen scheiden. Ik kreeg overal kippenvel toen we bij de kern kwamen. Vervolgens kreeg zij een spiegelopstelling en ging op haar Ik blaadje staan van toen zij 12 was. Ze voelde meteen de energie van toen. Alles kwam naar boven. Ze zat helemaal vast en kon geen kant op. Ze was boos en wilde niet naar school.

We vulden aan hoe zij zich wilde voelen en wat zij als kind nodig had. Ook bij haar vader en moeder. En toen brak er heel snel iets open. Dat was zo bijzonder. De muur verdween en er kwam licht, lucht en ruimte. Vrijheid. Van rups tot vlinder. “Ik voel me herboren met nieuwe energie”, zei ze stralend. Wauw! Klaar voor een nieuw begin.

Daarna stond ze op haar Ik van nu en voelde trots en kracht. En op het blaadje van haar dochter voelde ze eerst energie van anderen die aan haar kleefde. Toen dat weg was zei ze: “Wat een power. Zij is zo sterk als zij zichzelf is!”

Supergaaf en magisch. Ik kreeg tranen in mijn ogen, toen ik besefte wat we met elkaar en haar beschermengel erbij bereikt hadden. Ze mocht een mooie kaart trekken met een boodschap en die klopte helemaal. Gefeliciteerd! Je staat aan een nieuw begin stond er. Door de grote verandering die je zojuist hebt doorgemaakt ben je opgelucht en helder en begin je met nieuwe energie. Mooi hè?! Dit gebeurt er als je open staat voor een andere kijk op het leven. Ik ben zo trots op haar en dankbaar voor dit mooie werk. Ik weet zeker dat zij dit thuis meteen merkt aan het gedrag van haar dochter.