Later als ik groter ben, blijf ik wie ik ben….

Ik vind het een heel leuk en toepasselijk nummer voor kinderen die ik begeleid. Laatst kwam er een jongen bij mij die volgens zijn ouders moeilijk gedrag vertoonde. Zij wilden hulp want de leerkracht wist het niet meer en zij kwamen er zelf ook niet meer uit. De week daarvoor kwam er een meisje met dezelfde vraag met haar moeder bij mij.

Toen ik ging kijken naar de energie van deze kinderen, merkte ik dat zij niet zichzelf waren. Ik stond op hun energieveld en voelde waar er spanning zat of wat er aandacht vroeg in hun lijf. Het voelde heel naar. Alsof de (negatieve) energie van anderen aan hun kleefde. Een vreemde tinteling overal en hun buik trok helemaal naar binnen. Ze stonden niet in hun eigen kracht en waren uit balans.

Alles wat ze voelen komt heel heftig binnen via de buik. Emoties en spanning van anderen. Ik kreeg echt medelijden met deze kinderen. Zij kunnen hier niks aan doen, maar ik samen met hun wel. Met elkaar hebben we ervoor gezorgd dat zij weer zichzelf werden. Zij kregen ook nog tips mee voor op school en thuis om hiermee om te gaan. Daarna zag je de ontspanning en gingen ze stralend en blij naar huis.

Ik ben erachter dat mijn energie heel krachtig is, ik voel veel aan en ik weet inmiddels dat ik ook op afstand kinderen kan helpen weer rustiger te worden. Hierdoor kom je echt tot de kern en is er sneller een oplossing.

Zo kunnen deze kinderen beter zichzelf zijn en blijven wie ze zijn. Ook later als ze groter zijn 🙂 Yeah!