It’s a kind of magic

“Wat zijn dit voor magische blaadjes? Hoe kan dit?”, riep ze. Deze week kwam er een meisje bij mij langs voor een sessie. Zij slaapt al tijden slecht en heeft regelmatig ruzie met haar zusje. Zij is heel gevoelig en snel overprikkeld. Een winkelcentrum of pretpark is voor haar geen feest. Veel te druk. Haar ouders hebben alles al geprobeerd en waren ten einde raad. Ik heb haar eerst geleerd hoe zij zich beter kan afschermen voor alle prikkels zodat ze niet zo heftig binnen komen. Zij voelde het verschil voor en na de oefening.

Daarna hebben we een opstelling gedaan. We hebben gekleurde A4-vellen neergelegd, gewoon van de Action 😊, om te kijken en te voelen wat zij en haar zusje echt nodig hebben om weer leuk samen te kunnen spelen. Je stapt in de energie van de ander. Dat hebben we helemaal aangepast tot het goed voelde. Vervolgens keken wij nog naar het slapen. Hoe kan het dat dat zo slecht gaat bij haar? Ik heb alles meegevoeld wat er aan de hand was. Zij was niet alleen op haar kamer. Op deze plek is er in de Tweede Wereldoorlog van alles gebeurd en die energie hing daar nog. In de nacht voelde zij dat er geesten waren. Een hele vervelende energie. We hebben alles weer goed gezet met hulp van het universum.

Ik gaf tips hoe zij haar kamer kan reinigen, rust terug kan brengen en kan zorgen dat zij voortaan weer alleen slaapt. Het was zo bijzonder en magisch. Aan het eind was deze lieve meid heel opgelucht en blij, ze straalde. Nu even afwachten hoe het doorwerkt en anders mogelijk toch verhuizen. Maar dat stond al op de planning.