Wat spiegelt een huilbaby?

Laatst vroeg een moeder mij of ik haar kon helpen. Haar baby huilde veel en sliep slecht. Ze hadden al van alles geprobeerd, maar niks hielp. Ze was helemaal op.

Ik had nog nooit met babies gewerkt, maar ik dacht: “Zij komt niet voor niets op mijn pad, dus ik wil het wel proberen.” Van tevoren had ik al een foto gezien en heb ik met een spiegelopstelling gevoeld wat er aan de hand was. Toen deze moeder daarna zelf bij mij kwam heb ik met haar alles opgesteld. We hebben eerst haar zelf weer in haar kracht gezet zodat zij het beter aan kan. Daarna stapte zij op het energieveld van haar zoontje en kon zij voelen hoe hij zich van binnen voelde. We hebben ook gekeken naar de vader. Hoe hij zich voelde en hoe deze baby dat oppikte.

Samen hebben we gekeken waar de kern van het probleem lag, wat dit spiegelde en wat dit gezin nodig had. Ik voelde de energie van iedereen, van het huis en het familiesysteem.

We hebben meer rust aangebracht en gezorgd dat deze lieve moeder helemaal weer in haar kracht staat. Er kwam ook uit dat haar baby ergens pijnscheuten had. Dus nu kan ze dit verder laten onderzoeken bij een osteopaat, kinderfysio of een kinderarts. Aan het eind zei ze: “Wow, ik heb me in jaren niet zo goed gevoeld”. Ik werd er stil van. Na een paar weken appte ze dat haar zoontje weer zo vrolijk was en beter doorsliep.

Uiteindelijk wil ieder kind dat ouders gelukkig zijn. Zo mooi dat ik dat aan het licht mag brengen.