Tips na een drukke dag

Als ik een drukke dag met veel mensen om mij heen heb gehad voel ik mij even niet helemaal mezelf. Dan zit de energie door anderen om mij heen en dan ben ik overprikkeld. Ik ben hoogsensitief. Wat doe ik dan om weer lekker in mijn vel te zitten en mezelf te zijn?

Dan schud ik eerst alles van me af en blaas alle spanningen door anderen uit. Shake it off! Daarna ga ik op mijn spiegelblaadje staan met allemaal woorden erop die mij helpen om de energie door anderen beter los te laten en om beter te gronden. Dat helpt echt snel en is geweldig! Alles is en heeft energie.

Gronden doe je door te denken aan een boom met wortels in de grond en door buiten te lopen en de aandacht te brengen naar jouw voeten. Of door stampen en dansen op leuke liedjes.

Als ik onder de douche sta stel ik me voor dat ik alles van me afspoel de grond in. Het regent zonnestralen. Daarna denk ik aan de zon boven mijn hoofd en bij mijn hart. De zon geeft mij weer lichte en blijere energie. Je kunt ook in bad of gaan zwemmen.

Wil jij dit ook leren en samen een powerblaadje met mij maken? Dan laad je positieve energie op en de overprikkeling verdwijnt. Ik ben er voor jou.