Aanbod

Een Gouden jaar

WIl je jouw gezin zelf kunnen helpen? Als jouw kind driftbuien heeft, gepest wordt of als jullie te weinig energie hebben om nog iets te doen? Geef je dan op voor de Gelukstraining + soort familieopstellingen op een powerblaadje. Je leert in 8 maanden alles over mijn werkwijze. Alles wat ik afgelopen 22 jaar heb geleerd gun ik jou ook. Altijd hulp op afstand mogelijk en een opgewekt kind en blij gezin. Iedere maand een live geluksles en tussendoor online begeleiding. Prive of met een kleine groep. Daar word je toch gelukkig van? Je mag in termijnen betalen.

Liever eerst eenmalig proberen?
Dan is het 149 euro. 

Kosten: 1495 euro.
Interesse? App naar 06 41420085.

.

Gelukscoaching Goud

Dit zijn zes afspraken incl materialen, drinken en wat lekkers. Allemaal voor jou. Of: een afspraak met jullie samen, een afspraak met de moeder en bv 4 afspraken met kind. Dat kiezen we samen.

Jullie krijgen gelukscoaching met een soort familieopstellingen op een powerblaadje. Dat betekent: zware lasten en angsten loslaten, meer superpower krijgen, liefde beter voelen, geven en ontvangen. Maar ook positiever leren denken, soulmates aantrekken en meer zelfvertrouwen krijgen. Meer blijheid en een lichter en liever leven. Met superleuke opdrachten, geluksspel en oefeningen. Je wordt er gelukkiger door.

Het is 777 euro ipv 900 euro, dus 123 euro korting!
Interesse? App naar 06 41420085.

Ik maak er altijd wat leuks van!

Gelukkig gescheiden gezin

Ben jij gescheiden en een alleenstaande ouder? Ik weet hoe het voelt. Na een rollercoaster van emoties ben ik geland op mijn nieuwe plek en heb ik mij omgeschoold en ben ik Gelukscoach geworden. Ik weet hoe ik bij een off-day snel weer blij kan worden. Kinderen en ouders leren bij mij lekker in hun vel te zitten in hun nieuwe situatie met bv 2 huizen. Daarna staan ze sterk zodat zij alles beter aan kunnen. Iedereen is daarna blijer dan daarvoor.

Je krijgt ook een betere balans tussen prive en werk. Een spiegelopstelling lijkt op een familieopstelling, maar ik werk een op een. Hiermee heb ik al meer dan 250 gezinnen geholpen om blijer te worden, meer energie te krijgen en in hun kracht te staan. Het beste komt in je naar boven en zware lasten van jezelf of je voorouders laat je sneller los dan je denkt.

Hoe werkt het?
Je gaat op een A4-vel staan en je gaat voelen wat de lastige situatie met jou doet in je lijf. Jouw lijf geeft aan wat er nodig is voor jou om weer lekker in je vel te zitten. Samen vullen we alles aan met woorden op het blaadje. Alles is energie dus woorden hebben en geven ook energie. Ik voel op afstand mee en dat helpt heel snel.

Resultaat:Je voelt je sterk en staat sterk. Je bent echt jezelf en kunt beter ontspannen. Je laat lastige situaties sneller los.Je leert luisteren naar je lijf en kunt beter grenzen aangeven. Je krijgt meer regie over je leven. Meer rust, harmonie en alles wordt lichter, liever en positiever.

Waar en wanneer: Bij mij in Berkel en Rodenrijs. Kosten 777 euro ex BTW voor 6 afspraken en tussendoor hulp op afstand, inclusief iets lekkers, drinken en materialen. Bv van je Persoonlijk OpleidingsBudget.

Wil jij gelukkig jezelf zijn? Voel jij nu JA, dit is het! Meld je dan snel aan bij Contact of bel/app voor meer informatie naar 06 41420085. Het is heel leuk om te doen! Alles is in vertrouwen. Ik heb het beste met jou voor.

 

Gratis spiegelopstelling op afstand

Voor ouders: Afgelopen jaren heb ik ook veel gezinnen geholpen op afstand. Kinderen hadden steeds ruzie met elkaar. Of ze sliepen heel slecht of wilden helemaal niet naar school.

Na een spiegelopstelling is er zoveel veranderd. Veel meer ontspanning bij iedereen, de liefde stroomt weer en er is minder ruzie. Ook tussen de ouders, want kinderen voelen alles aan.

Je mailt of appt naar 06 41420085 een foto van je kind of jezelf en ik ga de korte gratis spiegelopstelling doen. Ik kijk naar de ogen en sta op een A4 vel met de naam van je kind. Daarbij voel ik meteen wat er speelt en wat er nodig is. We maken een belafspraak en je krijgt een toelichting. Wil je een week lang de spiegelkindchallenge  ontvangen in Whatsapp? Dat is gratis.