Aanbod
Zilver
Dit zijn drie afspraken van 1,5 uur incl materialen, drinken en wat lekkers. Daarna kijken we wat er nog nodig is. Jouw kind krijgt privéles in geluk. Dat betekent: wensen vervullen, geluk zoeken in jezelf, gezond inleven in de ander(empathie), dankbaar zijn. Maar ook oplossingen zoeken voor eenzaamheid, onzekerheid en meer positiviteit. Met superleuke opdrachten een oefeningen. Het wordt een hele leuke les.

Daarna kijken we wat er nog nodig is.  Kosten: 330 euro.

Na deze afspraken is er al een groot positief effect.

Goud

Dit zijn zes afspraken van 1,5 uur incl materialen, drinken en wat lekkers. Een afspraak met jullie samen, een afspraak met de moeder en bv 4 afspraken met kind.

Jouw kind krijgt privéles in geluk. Dat betekent: wensen vervullen, geluk zoeken in jezelf, gezond inleven in de ander(empathie), dankbaar zijn. Maar ook oplossingen zoeken voor eenzaamheid, onzekerheid en meer positiviteit. Met superleuke opdrachten een oefeningen. Het wordt een hele leuke les.

Daarna kijken we wat er nog nodig is. Kosten 600 euro.

Ik maak er altijd wat leuks van!

Gelukkig jezelf zijn

Wat gaan we doen:
~Wensen vervullen voor gezinnen
~Geluk zoeken en voelen in jezelf
~Gezond inleven in een ander (empathie)
~Oplossingen zoeken voor eenzaamheid, onzekerheid en meer positiviteit
~Op een leuke manier liefde leren geven aan jezelf en aan een ander
~Welke invloed hebben de zon en de maan?

Hoe:
Met superleuke vragen, opdrachten en oefeningen  waar je blij van wordt.

Resultaat:
Gelukkig jezelf zijn. Na deze lessen weet je alles over geluk, voel je meer geluk en kan je geluk overbrengen op anderen.

Waar en wanneer: Geluksles in een groep van maximaal 6 kinderen. Een keer per maand in Berkel en Rodenrijs op woensdagmiddag, van 13.30 uur tot 15.15 uur. Of privéles: bij mij, bij jou of online. Kosten groepsles: 49,95 euro per keer en privéles 120 euro per keer inclusief iets lekkers, drinken en materialen. Eerste proefles groep nu maar 25 euro.

Data: Woensdagmiddag. Op 18 maart, 15 april, 13 mei, 10 juni 2020. Overige data volgen later dit jaar.

Wil je dat jouw kind gelukkig is? Voel jij nu JA, dit is het! Meld hem of haar dan snel aan bij Contact of bel/app naar 06 41420085. Het wordt een hele leuke middag! Alles is in vertrouwen, ik ben betrouwbaar en vertel niets door aan anderen. Ik heb het beste met de kinderen voor.

 

Spiegelopstelling op afstand

Afgelopen jaren heb ik ook veel gezinnen geholpen op afstand. Kinderen hadden steeds ruzie met elkaar. Of ze sliepen heel slecht of wilden helemaal niet naar school.

Na een spiegelopstelling is er zoveel veranderd. Veel meer ontspanning bij iedereen, de liefde stroomt weer en er is minder ruzie. Ook tussen de ouders, want kinderen voelen alles aan.

Je mailt of appt een foto van het gezin en ik ga de opstelling doen. Daarbij voel ik meteen wat er speelt en wat iedereen nodig heeft. Dat vul ik aan met energie en je merkt snel effect. Daarna krijg je een verslag en tips.

Kosten: Een persoon 120 euro los. Nu van 480 voor 395 euro voor 4 personen en 288 euro voor 3 personen.