Aanbod

Een Gouden jaar

Een jaartraject Gelukscoaching voor het hele gezin. Iedere dag hulp op afstand mogelijk en een opgewekt kind en blij gezin. Zoveel gelukslessen als je wilt. Online en live, dat betekent:een superleuk geluksspel doen en spiegelen voor meer superpower, een geluksgevoel krijgen en meer zelfvertrouwen. Maar ook oplossingen zoeken voor eenzaamheid, ruzie en pesten. Meer positiviteit en blijheid voor iedereen. Lichter leren leven en liever leven. Met superleuke opdrachten en oefeningen. Daar word je toch gelukkig van? Voor maar 12 euro per dag en je mag in 4 termijnen betalen.

 

Kosten: 4444 euro.
Interesse? App naar 06 41420085.

.

Goud

 Dit zijn zes afspraken incl materialen, drinken en wat lekkers. Allemaal voor jou. Of: een afspraak met jullie samen, een afspraak met de moeder en bv 4 afspraken met kind. Dat kiezen we samen.

Jullie krijgen gelukscoaching met spiegelen. Dat betekent: zware lasten en angsten loslaten,  meer superpower krijgen, liefde geven en ontvangen. Maar ook oplossingen zoeken voor eenzaamheid, pesten en meer positiviteit. Meer blijheid en een lichter en liever leven. Met superleuke opdrachten, geluksspel en oefeningen. Het wordt een hele leuke les.

Daarna kijken we wat er nog nodig is. Kosten 750 euro.
Interesse? App naar 06 41420085.

Ik maak er altijd wat leuks van!

Gelukkig jezelf zijn op je werk

Ben je ziekgemeld en/of heb je last van burnoutklachten of heb je te weinig energie op je werk?
Ik help je hier snel verandering in aan te brengen. Mijn werkvorm is gericht op lichaam en geest, maar is vooral voor het herstellen en aanvullen van jouw energie. Daarna sta je meteen sterk, ben je beter in balans en kan je alles beter aan. 

Je krijgt ook een betere balans tussen prive en werk. Het lijkt op een familieopstelling, maar ik werk een op een. Hiermee heb ik al meer dan 250 zorgmedewerkers geholpen om blijer te worden, meer energie te krijgen en in hun kracht te staan. Het beste komt in je naar boven en zware lasten van jezelf of je voorouders laat je sneller los dan je denkt.

Hoe werkt het?
Je gaat op een A4-vel staan en je gaat voelen wat de lastige situatie op je werk met jou doet in je lijf. Jouw lijf geeft aan wat er nodig is voor jou om weer lekker in je vel te zitten. Samen vullen we alles aan met woorden op het blaadje. Alles is energie dus woorden hebben en geven ook energie. Ik voel op afstand mee en dat helpt heel snel. 

Resultaat:Je voelt je sterk en staat sterk. Je bent echt jezelf en kunt beter ontspannen. Je laat lastige situaties sneller los.Je leert luisteren naar je lijf en kunt beter grenzen aangeven. Je krijgt meer regie over je leven. Meer rust, harmonie en alles wordt lichter, liever en positiever.

Waar en wanneer: Bij jou op je werk, online of bij mij in Berkel en Rodenrijs. Kosten 750 euro ex BTW voor 6 afspraken, inclusief iets lekkers, drinken en materialen. Bv van je Persoonlijk OpleidingsBudget.

Wil jij meer werkgeluk? Voel jij nu JA, dit is het! Meld je dan snel aan bij Contact of bel/app voor meer informatie naar 06 41420085. Het is heel leuk om te doen! Alles is in vertrouwen. Ik heb het beste met jou voor.

 

Gratis spiegelopstelling op afstand

Voor ouders: Afgelopen jaren heb ik ook veel gezinnen geholpen op afstand. Kinderen hadden steeds ruzie met elkaar. Of ze sliepen heel slecht of wilden helemaal niet naar school.

Na een spiegelopstelling is er zoveel veranderd. Veel meer ontspanning bij iedereen, de liefde stroomt weer en er is minder ruzie. Ook tussen de ouders, want kinderen voelen alles aan.

Je mailt of appt naar 06 41420085 een foto van je kind of jezelf en ik ga de korte gratis spiegelopstelling doen. Ik kijk naar de ogen en sta op een A4 vel met de naam van je kind. Daarbij voel ik meteen wat er speelt en wat er nodig is. We maken een belafspraak en je krijgt een toelichting. Daarna eenmalig aan de slag? Kosten 150 euro.