Aanbod
Zilver

Dit zijn drie afspraken van 1,5 uur incl materialen, drinken en wat lekkers. Daarna kijken we wat er nog nodig is. Je krijgt gelukscoaching. Dat betekent: geluksspellen, geluk zoeken en voelen in jezelf, gezond inleven in de ander zonder teveel mee te lijden. Maar ook oplossingen zoeken voor eenzaamheid, onzekerheid en meer positiviteit. Lichter leren leven en laten leven en liefde geven en ontvangen. Met superleuke opdrachten een oefeningen. Het wordt een hele leuke les, incl spiegelen.

Daarna kijken we wat er nog nodig is.  Kosten: 330 euro.

Na deze afspraken is er al een groot positief effect.

Goud

Dit zijn zes afspraken van 1,5 uur incl materialen, drinken en wat lekkers. Een afspraak met jullie samen, een afspraak met de moeder en bv 4 afspraken met kind.

Jullie krijgen gelukscoaching. Dat betekent: ongelukkig gevoel beter loslaten, geluk zoeken in jezelf, gezond inleven in de ander(empathie), liefde geven en ontvangen. Maar ook oplossingen zoeken voor eenzaamheid, onzekerheid en meer positiviteit. Lichter leren leven en laten leven. Met superleuke opdrachten een oefeningen. Het wordt een hele leuke les.

Daarna kijken we wat er nog nodig is. Kosten 600 euro.

Ik maak er altijd wat leuks van!

Gelukkig jezelf zijn

Wat gaan we doen:
~Geluksles: geluk zoeken en voelen in jezelf, met geluksspelletjes
~Gezond inleven in een ander, zonder teveel mee te lijden (empathie)
~Oplossingen zoeken voor eenzaamheid, onzekerheid en meer positiviteit
~Op een leuke manier liefde leren geven aan jezelf en aan een ander (pesten laten stoppen)
~Lichter leren leven en laten leven. De zware last op je schouders lichter maken.

Hoe:
Met superleuke vragen, opdrachten en oefeningen  waar je blij van wordt.

Resultaat:
Gelukkig jezelf zijn. Na deze lessen weet je alles over geluk, voel je meer geluk en kan je geluk overbrengen op anderen.

Waar en wanneer: Geluksles in een groep van maximaal 6 kinderen. Een keer per maand in Berkel en Rodenrijs op woensdagmiddag, van 14.00 uur tot 15.30 uur. Of privéles: bij mij, bij jou of online. Kosten groepsles: 49,95 euro per keer en privéles 120 euro per keer inclusief iets lekkers, drinken en materialen. 

Data: Woensdagmiddag 30 september en 28 oktober 2020. Overige data volgen later dit jaar.

Wil je dat jouw kind gelukkig is? Voel jij nu JA, dit is het! Meld hem of haar dan snel aan bij Contact of bel/app naar 06 41420085. Het wordt een hele leuke middag! Alles is in vertrouwen. Ik heb het beste met de kinderen voor.

 

Gratis spiegelopstelling op afstand

Afgelopen jaren heb ik ook veel gezinnen geholpen op afstand. Kinderen hadden steeds ruzie met elkaar. Of ze sliepen heel slecht of wilden helemaal niet naar school.

Na een spiegelopstelling is er zoveel veranderd. Veel meer ontspanning bij iedereen, de liefde stroomt weer en er is minder ruzie. Ook tussen de ouders, want kinderen voelen alles aan.

Je mailt of appt een foto van je kind of jezelf en ik ga de korte gratis spiegelopstelling doen. Ik kijk naar de ogen en sta op een A4 vel met de naam van je kind. Daarbij voel ik meteen wat er speelt en wat er nodig is. We maken een belafspraak en je krijgt een toelichting.