Aanbod
Zilver
Dit zijn drie afspraken van 1,5 uur incl materialen, drinken en wat lekkers. Een afspraak met jullie samen: ouder en kind. Een afspraak met de moeder. Een afspraak met jouw kind.

Daarna kijken we wat er nog nodig is. Jullie krijgen een spiegelopstelling en creatieve opdracht en leren oefeningen voor meer rust in jullie hoofd en lijf. Daarnaast bekijken we met elkaar wat jullie wensen zijn. Kinderen vinden het erg leuk en het past altijd bij hun met leuke thema’s. Kosten: 330 euro.

Na deze afspraken is er al een groot positief effect.

Goud
Dit zijn zes afspraken van 1,5 uur incl materialen, drinken en wat lekkers. Een afspraak met jullie samen: ouder en kind. Een afspraak met de moeder. Een afspraak met jouw kind. Daarnaast bekijken we met elkaar hoe jullie de andere drie afspraken willen inplannen. Alleen voor jouw kind of samen of een andere verdeling. Alles is mogelijk.

Jullie krijgen een spiegelopstelling en creatieve opdracht en leren oefeningen voor meer rust in jullie hoofd en lijf. Daarnaast bekijken we met elkaar wat jullie nodig hebben en wat jullie wensen zijn. Kosten 600 euro.

Ik maak er altijd wat leuks van!

Bakpret in de keuken

” Een mix van Jill, Taarten van Abel en Cup Cake Cup ”

Kookt jouw kind weleens over?
Komt de stoom hierdoor uit jouw oren?
Wil jij het beste recept voor meer rust, liefde en harmonie?

Geef jouw zoon of dochter dan op voor het nieuwe Kinderkookcoach-traject*****

Voor wie:
Voor alle gevoelige en wijze kinderen die veel ouder lijken en die weleens vastlopen op school of thuis. Van 6 tot 16 jaar.

Wat is het:
Een aantal effectieve coachsessies en koken in een. Door het kneden en mengen verwerken kinderen prikkels van de drukke dag en kunnen ze beter ontspannen. Je gaat apart met mij, dus niet in een groep, de leukste hapjes en drankjes maken. Ondertussen leer je in de keuken hoe je in je kracht kan staan. Of meer zelfvertrouwen te krijgen.

Denk aan een High Fris Tea, een taart waar jij blij van wordt of een smash-cake. Maar ook mooie zwanensoezen of een soort familie-opstelling met zelfgebakken koekjes of hartige hapjes. Met liefde gemaakt. Kinderen mogen zelf ook aangeven wat zij willen maken en wat bijvoorbeeld bij hun emotie past op dat moment. Of wat hun helpt voor meer geluk. Het wordt superleuk! Ouders en broers of zussen mogen een keer meedoen voor een betere band.

Keuzemenu:
Je kunt kiezen uit een 3-sterren, 4-sterren of 5-sterren traject. Een op maat gemaakt menu. Mail of bel mij voor meer info.

Van onrust naar rust in de klas

Gratis spiegelopstelling voor alle leerkrachten die voor de zomervakantie een afspraak maken. Wat spiegelt jouw klas onbewust of het kind dat niet luistert en veel aandacht vraagt. Iedereen kent wel zo’n kind. Ik heb de snelste oplossing voor een goede sfeer in de klas. Het maakt lesgeven weer leuker en je staat zelf ook weer in je kracht.

Het kan op school, bij mij of bij jou. Ook in de avond of het weekend. Bevalt het? Dan kunnen we kijken naar samenwerkingsafspraken op school.