Over mij

Na mijn studie Communicatie en jaren ervaring als Communicatieadviseur doe ik nu wat helemaal bij mij past. Dit is een droombaan waarin ik helemaal mezelf kan zijn en waarbij ik het beste in gezinnen naar boven haal. Ik heb mijn hart gevolgd en sinds ik moeder ben kwamen de kinderen vanzelf naar mij toe. Dan weet je dat dit je missie is. Kinderen zijn eerst wanhopig, somber of verdrietig. Als na een afspraak de lichtjes weer aan gaan in hun ogen ben ik dolblij en zij ook. Dat geeft zoveel voldoening.

Inmiddels komen cliënten uit heel Nederland naar mij toe of Skypen voor een sessie. Ouders weten zich na lange trajecten geen raad meer, want een kind dat ouder lijkt dan hij is en eigenwijs is kan veel energie kosten. Zij kunnen niet tegen autoriteit en accepteren geen nee. Zij stellen heel veel vragen en doen niet meteen wat je zegt. Zij voelen veel aan van de leerkracht of van hun ouders.

Iedereen met een oude ziel is hoogsensitief en dat ben ik ook. Daardoor voel ik veel aan en zie soms meer dan anderen, waardoor ik snel bij de kern kom van onrust in een gezin en verlichting kan geven. Energie kent geen afstand. Daardoor kan ik ook op afstand een kind met driftbuien rustig krijgen met een spiegelopstelling. Ik krijg daarbij hulp van het universum, een extra bijzondere dimensie.

Het is moeilijk voor een ouder als je er zelf nog niet zoveel van weet of zelf een jonge ziel hebt. Daarom hebben deze kinderen ook minder met een psycholoog die alleen vanuit het hoofd en met theorie werkt (zonder hart en ziel) en zelf een jongere ziel heeft. Dat voelen zij onbewust aan. Ik deel graag mijn kennis en ervaring met jou. Dan krijg je meer begrip voor het teruggetrokken of heftige gedrag van jouw kind. Daarna wordt het gezelliger thuis en gaat het beter op school.

Ik ben Nienke Postma, de oudste van drie meiden uit een doktersgezin. Vroeger voelde ik mij niet altijd begrepen en kon ik niet altijd mezelf zijn. Als ik toen wist wat ik nu weet had ik een makkelijkere jeugd gehad. Inmiddels ben ik mezelf, dat heb ik geleerd en ben er blij mee! Dit wil ik kinderen ook leren. Ik ben een creatieve Spiegelcoach en Kindercoach voor gezinnen. Ouders noemen mij hun reddende engel. Ik heb een gave om met kinderen te werken en bereik snel een positief effect. Kinderen vinden mijn werkwijze superleuk!

Wil je als gezin ook meer rust, liefde en plezier in huis?
Ik ben er voor jullie!

Liefs,

Nienke