Over mij

Dit is een droombaan die helemaal bij mij past en waarin ik mezelf kan zijn. Mijn dochter van 8, met een oude ziel, zei laatst: “Mam, jij bent heel bijzonder. Wat jij kan lukt echt niet iedereen. Zoveel kinderen en hun ouders zo goed en snel helpen.” 

Nog steeds voel ik bescheidenheid van vroeger, maar het klopt. Inmiddels komen cliënten uit heel Nederland naar mij toe of Skypen voor een sessie. Ouders die zich geen raad meer weten, want een kind dat ouder lijkt dan hij is kan veel energie kosten. Kinderen met een oude ziel kunnen niet tegen autoriteit. Zij stellen heel veel vragen en doen niet meteen wat je zegt. Zij voelen veel aan van de leerkracht of van hun ouders.

Iedereen met een oude ziel is hoogsensitief en dat ben ik ook. Daardoor voel ik veel aan en zie soms meer dan anderen, waardoor ik snel bij de kern kom van onrust in een gezin en verlichting kan geven. Energie kent geen afstand. Daardoor kan ik ook op afstand een kind met driftbuien rustig krijgen met een spiegelopstelling. Ik krijg daarbij hulp van het universum, een extra bijzondere dimensie.

Het is moeilijk voor een ouder als je er zelf nog niet zoveel van weet of zelf een jonge ziel hebt. Daarom hebben deze kinderen ook minder met een psycholoog die alleen vanuit het hoofd en met theorie werkt (zonder hart en ziel) en zelf een jongere ziel heeft. Dat voelen zij onbewust aan. Ik deel graag mijn kennis en ervaring met jou. Dan krijg je meer begrip voor het teruggetrokken of heftige gedrag van jouw kind. Daarna wordt het gezelliger thuis en gaat het beter op school.

Ik ben Nienke Postma, de oudste van drie meiden uit een doktersgezin. Vroeger voelde ik mij niet altijd begrepen en kon ik niet altijd mezelf zijn. Als ik toen wist wat ik nu weet had ik een makkelijkere jeugd gehad. Inmiddels ben ik mezelf, dat heb ik geleerd en ben er blij mee! Dit wil ik kinderen ook leren. Ik ben een creatieve Spiegelcoach en Kindercoach voor gezinnen. Ouders noemen mij hun reddende engel. Ik heb een gave om met kinderen te werken en bereik snel een positief effect. Kinderen vinden mijn werkwijze superleuk!

Wil je als gezin ook meer rust, liefde en plezier in huis?
Ik ben er voor jullie!

Liefs,

Nienke