Over mij

Ik ben een leuke en lieve Geluksjuf, Gelukscoach en Spiegelcoach in Berkel en Rodenrijs, die veel aandacht besteed aan de lessen en gelukscoaching. Ik ben heel betrokken bij de kinderen en ouders en wil echt dat het goed met hun gaat en ik doe er alles aan om te zorgen dat iedereen weer blij naar huis gaat. Daarna zit je weer lekker in je vel en kun je jezelf zijn.

Ik ben gek op kip uit de oven met Franse frites en hou van lekker koken. Spelletjes doen en tekenen vind ik leuk. Maar ook dansen op leuke liedjes in de woonkamer. Daar word ik blij van. In de winter hou ik van skien en in de zomer van het strand of varen op het water. Ik geniet ook van kleine dingen, zoals de eerste paddenstoel zien of de zon of een regenboog zien. 

 

Vroeger voelde ik mij niet altijd begrepen en kon ik niet altijd mezelf zijn. Ik begrijp waar kinderen tegenaan lopen, omdat ik het herken uit mijn jeugd. Daardoor kan ik mij goed inleven in hun situatie en dat voelen ze. Kinderen vertrouwen mij snel en vertellen uit zichzelf veel waar zij mee zitten en dat helpt hun dingen te leren.

Iedereen met een oude ziel is hoogsensitief en dat ben ik ook. Daardoor voel ik veel aan waardoor ik snel bij de kern kom van onrust in een gezin en verlichting kan geven. Daardoor sta je snel weer sterk, in je kracht. Energie kent geen afstand en daardoor kan ik ook op afstand een kind met bv driftbuien rustig krijgen met een spiegelopstelling. Ik krijg daarbij hulp van het universum.

Ik ben Nienke Postma, de oudste van drie meiden uit een doktersgezin. Er speelde van alles in de familie en ik heb diverse trauma’s verwerkt. Ik ben na een zware periode gescheiden en ben moeder van Anouk (12).

Mijn levenservaring en studies hebben mij geleerd hoe je sterk kunt blijven staan en hoe je weer positief doorgaat op je eigen weg. Nu ben ik veel blijer dan eerst en heb ik elke dag een geluksmoment. Ouders noemen mij hun reddende engel voor lastige situaties. We doen het samen. Kinderen vinden mijn werkwijze superleuk!

Wil je dat jouw kind weer gelukkig is en jij zelf ook? Neem dan contact met mij op. Alles is in vertrouwen. Ik ben er voor jullie!

Liefs,

Nienke