Over mij
Ik ben een leuke en lieve geluksjuf die veel aandacht besteed aan de gelukslessen. Ik ben heel betrokken bij de kinderen en wil echt dat het goed met hun gaat en ik doe er alles aan om te zorgen dat de kinderen weer blij naar huis gaan.

Ik heb een gave om met kinderen te werken en daardoor merken zij meteen effect na een keer al. Ik heb al veel ouders en kinderen gelukkig gemaakt door mijn manier van werken en ze zijn blij met mijn inzet en werkwijze. Dit is waar ik heel gelukkig van word als ik gezinnen mag helpen met problemen waar zij tegenaan lopen.

Vroeger voelde ik mij niet altijd begrepen en kon ik niet altijd mezelf zijn. Ik begrijp waar kinderen tegenaan lopen omdat ik het herken uit mijn jeugd. Daardoor kan ik mij goed inleven in hun situatie en dat voelen ze. Kinderen vertrouwen mij snel en vertellen uit zichzelf veel waar zij mee zitten en dat helpt hun dingen te leren.

Iedereen met een oude ziel is hoogsensitief en dat ben ik ook. Daardoor voel ik veel aan waardoor ik snel bij de kern kom van onrust in een gezin en verlichting kan geven. Daardoor sta je snel weer in je kracht. Energie kent geen afstand en daardoor kan ik ook op afstand een kind met bv driftbuien rustig krijgen met een spiegelopstelling. Ik krijg daarbij hulp van de (bescherm)engelen.

Ik ben Nienke Postma, de oudste van drie meiden uit een doktersgezin. Er speelde veel in de familie en ik heb veel trauma’s verwerkt. Ik ben gescheiden en alleenstaande moeder van Anouk (8). Ouders noemen mij hun reddende engel. Kinderen vinden mijn werkwijze superleuk!

Wil je dat jouw kind weer gelukkig is? Neem dan contact met mij op. Alles is in vertrouwen. Ik ben er voor jullie!

Liefs,

Nienke