Reacties van ouders 

Heel bijzonder hoe dit werkt en wat we bereikt hebben afgelopen winter, er is meer rust en begrip in huis! Mijn hoogsensitieve zoon met een oudere ziel zit beter in z’n vel en is blij. Nienke doet dit echt met veel liefde, plezier en begrip. Zo mooi!

Ingeborg, moeder van Kick

Mijn hele leven was ik ongelukkig en regelmatig depressief. Als kind werd ik niet gehoord en gezien en kon ik niet over mijn emoties praten. Ik was vooral bang en miste de binding met mijn ouders. Na een scheiding zat ik er helemaal doorheen. Ik vroeg het universum om hulp en zo kwam ik bij Nienke terecht. Het spiegelen heeft mij enorm geholpen. Nu ben ik eindelijk mezelf, ik ben trots op mezelf, gelukkig en ik voel me rijk. Dat gun ik iedereen! 

Moeder van 2 zoons

Mijn dochter zit nu veel beter in haar vel en heeft vrijwel geen boze buien meer. Met mij gaat het ook veel beter en met onze relatie ook. Er is eindelijk meer rust, liefde en plezier. We hebben heel veel geleerd om jezelf te zijn en energie van anderen los te kunnen laten. 

Joyce, moeder van Luna

De spiegelsessie was superfijn. Ik wilde beter grenzen stellen en beter voor mezelf zorgen. Er kwam zoveel meer lucht, ruimte en positieve energie om mezelf te zijn en te doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik voel meer liefde, zorg beter voor mijzelf en mijn kind straalt ook weer helemaal. En mijn relatie gaat naar een next level. Ik ben hier ontzettend dankbaar voor.

Ingeborg, moeder van een zoon

Tranen liepen over mijn wangen van geluk. Ik voel veel meer (zelf)liefde en zelfvertrouwen en mijn angsten en twijfels zijn verdwenen. Nu ben ik veel vrolijker en heb meer rust in mijn hoofd en meer vertrouwen in de toekomst. Nienke is zo bijzonder, zij voelt de energie van anderen en kan daardoor goed advies geven. Zij is mijn reddende engel. Met mijn zoontje gaat het ook veel beter. 

Alleenstaande moeder van een zoon

Reacties van kinderen 

Ik ben zo blij en voel me supergoed. Ik word nu niet meer gepest en iedereen is thuis ook weer blij met mij. Het is nu veel leuker. Het heeft echt geholpen. Er is niks meer aan de hand. Ik heb geen buikpijn meer en plas ook niet meer in mijn broek. Ik heb 22 antibioticakuren gekregen en die hoef ik nu gelukkig ook niet meer. Het is niet meer nodig.

Joany, 9 jaar

Het gaat nu veel beter op school. Ik word niet meer gepest en de juf begrijpt me beter. Eerst moest mama mij uit de auto slepen bij school en nu spring ik uit bed, kleed me snel aan en eet een boterham en ga vrolijk naar school. Alleen maar doordat ik op gekleurde blaadjes heb gestaan en hulp kreeg van Nienke. Ik hoefde er weinig voor te doen en nu gaat alles veel beter gelukkig.

Sven, 8 jaar