Wat is spiegelen?

Ben je een beetje moedeloos door alle dingen die je al hebt gedaan en die onvoldoende helpen?Ben je toe aan een eenvoudige, snelle en effectieve manier om jezelf of je kind beter te laten voelen? Aan deze lastige periode kan snel een eind komen. Als je open staat voor andere manieren dan de reguliere, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als je al eerder een keer een familieopstelling hebt gedaan, weet je een beetje hoe het werkt. Alleen werk ik een op een, dus niet met een groep.

Hoe werkt het?
Je gaat op een A4-blaadje staan. Daar schrijven we op waar je naar wilt kijken. Een lastige situatie, een persoon of naar je houding. Of je dingen makkelijk los kunt laten bijvoorbeeld. Als je op het blaadje staat voel je in je lijf dat er spanning zit en blokkades. Ik voel dat dan ook van jou. Geen zorgen, want dat lossen we snel op. Alles wat je nodig hebt, schrijf ik op het blaadje. Meer of minder van iets. Bijvoorbeeld meer loslaten van het verleden of minder druk maken om dingen die je niet kunt veranderen enz. Daarna ga je je veel beter voelen. Alle negatieve energie verdwijnt en jij voelt je een heel ander mens. Met veel meer lucht en ruimte en een hele fijne energie. En met liefde voor jezelf en de ander.

Hierdoor sta je veel sterker en kun je jezelf zijn. Alles loopt daarna veel beter in je leven. Heel veel dingen kun je hiermee oplossen. Het is geweldig wat voor effect dat heeft. Conflicten, irritaties, of nare situaties verwerken. Of bij een burnout. Ouders en kinderen hebben hier veel aan. Zelf ben ik hierdoor ook enorm geholpen tijdens de opleiding.

Een kind van gescheiden ouders dat leeft in 2 werelden staat zo veel sterker en kan daardoor ook de situatie weer beter aan. Een fijngevoelig en wijs kind dat last heeft van pesten of drukte en veel prikkels zit daarna beter in zijn vel en kan weer lachen. Het pesten stopt meteen.

Ouders die het even niet meer weten en zich machteloos voelen over de situatie met hun kind, zagen hierna alles weer helder en gingen met een rustig hoofd en goed gevoel weer stralend naar huis. Hun kind doet nu meer uit zichzelf, heeft meer zelfvertrouwen en is weer gelukkig!
Kijk naar deze video hoe het werkt: https://www.youtube.com/watch?v=3PKdAbvm_ac&t=5s

Bekijk deze waardevolle video eens