Wat is spiegelen?

Bij het spiegelen gaan we ervanuit dat de wereld om jou heen een spiegel is van wat er binnen in jou onbewust afspeelt. Krijg je een kind? Dan zie je alleen nog maar moeders met kinderwagens lopen. Wil je een nieuwe Volvo, Volkswagen of Audi? Dan zie je deze auto’s steeds voor je rijden. Ben jij van binnen boos? Dan zie je sneller boosheid om je heen. Door in de spiegel te kijken, te voelen en te ervaren wat er in jouw onderbewustzijn zit, kan je dit herstellen. De wereld om jou heen gaat er veel mooier en liefdevoller uitzien. Je stapt tijdens de opstelling in de energie van jezelf en van de ander. Je voelt daarna veel meer liefde en ziet alles veel positiever.

Wat jou het meeste irriteert aan de ander en wat jou echt raakt in je lijf, is iets waar jij zelf nog naar mag kijken. Bv bij een te druk kind of dat teveel ruimte inneemt en niet luistert. Een kind is een diepere spiegel, van jouw innerlijke kind. Wellicht ben jij druk in je hoofd of luister je niet naar jouw lijf. Als jij je bewust bent waar het vandaan komt en dat loslaat, verandert het gedrag van het kind. Ik heb hier verrassende resultaten mee bereikt. Het ligt niet aan jou, maar de oplossing zit in jou.

We kijken met een spiegelopstelling naar het hele systeem. Daarna maken we alles compleet op de juiste plek zodat je weer helemaal in je kracht staat. Dan voel je je veel beter en lekker in je vel en reageert jouw omgeving daarop. Na één afspraak merk je al een wereld van verschil in het gedrag van je kind. Het is zo bijzonder!

Een kind van gescheiden ouders dat leeft in 2 werelden kan zo beter in zijn/haar kracht staan en kan daardoor ook de situatie weer beter aan.

Een fijngevoelig en wijs kind dat last heeft van pesten of drukte en veel prikkels in de klas zit daarna beter in zijn vel en heeft de juiste tools in handen.

Ouders die het even niet meer weten en zich machteloos voelen over de situatie met hun kind, zagen hierna alles weer helder en gingen met een rustig hoofd en goed gevoel weer stralend naar huis. Hun kind doet nu meer uit zichzelf, is vrolijk en zit beter in z’n vel.

Bekijk deze waardevolle video eens