Wat is spiegelen?

Ben je toe aan een eenvoudige, snelle en effectieve manier om positieve energie te krijgen, blijer te zijn of een blijer kind in huis te hebben? Als je van binnen blijer bent en lief over jezelf denkt en helemaal jezelf bent, krijg je blijere en lievere spiegels om je heen te zien. Als je al eerder een keer een familieopstelling hebt gedaan, weet je een beetje hoe het werkt. Alleen werk ik een op een, dus niet met een groep.

Hoe werkt het?
Je gaat op een A4-blaadje staan. Daar schrijven we op waar je naar wilt kijken. Een lastige situatie in de klas, thuis of door iemand anders. Of je zware lasten en energie van anderen bij je draagt bv. Als je op het blaadje staat voel je in je lijf dat er spanning zit en blokkades. Ik voel dat dan ook van jou. Geen zorgen, want dat lossen we snel op. Alles wat je nodig hebt, schrijf ik op het blaadje. Meer of minder van iets. Bijvoorbeeld meer loslaten van het verleden of alle zorgen over anderen loslaten en op jouw levensweg blijven. Alle energie van anderen loslaten. Daarna ga je je veel beter voelen. Alle negatieve energie verdwijnt en jij voelt je veel beter. Met veel meer lucht en ruimte en een hele fijne energie. En met liefde voor jezelf en de ander.

Hierdoor sta je veel sterker en kun je jezelf zijn. Alles loopt daarna veel beter in je leven. Heel veel dingen kun je hiermee oplossen. Het is geweldig wat voor effect dat heeft. Ruzies, irritaties, of nare situaties stoppen. Burnoutklachten verdwijnen. Ouders en kinderen hebben hier veel aan. Zelf ben ik hierdoor ook enorm geholpen op alle vlakken in mijn leven.

Wil je iemand of iets anders spiegelen? Dat kan ook. Een vriend of vriendin die onaardig doet, een situatie die je wilt verbeteren? Je geldsituatie of gezondheid?

Hoe werkt spiegelen?
Je gaat op een A4-blaadje staan. Je denkt aan de ander of aan een lastige situatie. Je voelt hoe het van binnen voelt en hoe jouw lijf erop reageert. Daarna ga je bv op het blaadje van een ander staan en je voelt hoe die energie is. Hoe reageert jouw lijf daarop? Voel je het verschil?Samen kunnen wij alles aanvullen en loslaten wat er nodig is om de situatie of vriendschap te verbeteren.

Bekijk deze waardevolle video eens